Keikyän uimahalli pyritään pitämään auki

Uutiset

Keikyän uimahalli

Keikyän uimahalli Pehulassa.

Sastamalassa Keikyän uimahallin akuutit korjauskohteet listataan. Rakennuksessa havaittiin viime viikolla kattovuoto.

Uimahallin omistaa Kemira. Kaupunki ja yhtiö ovat sopineet menettelystä, jolla uimahallin toimintaa pyritään jatkamaan mahdollisesti vielä muutaman vuoden ajan.

A-Insinöörit tekee Keikyän uimahalliin tarkastuksen ja listaa akuutit korjauskohteet. “Kemira laatii listan perusteella kustannusarvion ja kaupunki päättää sen jälkeen, lähteekö se rahoittamaan korjauslistan toimenpiteitä”, kertoo tekninen johtaja Kimmo Toukoniemi.

Terveysvalvonta teki Keikyän uimahalliin tarkastuskäynnin alkuvuodesta. Tarkastuskertomukseen on kirjattu, että todettujen epäkohtien perusteella uimahalli tulee laittaa käyttökieltoon tai korjata nopeasti.

A-Insinöörit on laatinut Keikyän uimhallin kuntoarvion vuonna 2012. Tuolloin on tiedostettu rakennuksen kunto ja korjaustarpeet.

Ympäristöterveydenhuolto antaa tarvittaessa lausunnon korjauslistasta.

Kaupunki ei maksa uimahallista vuokraa

Keikyän uimahallin toimintaa pyritään jatkamaan remonttiin asti mahdollisimman normaalisti. Kaupungin sisäilmatyöryhmä linjaa asiaa kokouksessaan henkilöstön turvallisuuden näkökulmasta perjantaina.

Sastamalan kaupunki vastaa Keikyän uimahallin käyttökuluista. Kaupunki ei maksa vuokraa Kemiralle.

Keikyän uimahallissa käy viikossa keskimäärin 300 maksanutta asiakasta. Lisäksi tulevat koululaisuinnit. Kaikkiaan uimareita on kuukaudessa noin 2 500. Kävijämäärät on tuplaantuneet Kiikan uimahallin sulkemisen jälkeen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top