Tiikerit kiusasi VaLePaa

Uutiset

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo kohtasi lauantaina kotona Kokkolan Tiikerit.

Otteluruuhka on kova. Valmentajat Radovan Gacic ja Janne Kangaskokko päättivät antaa peliaikaa nuorille ja lepoa kokeneille pukkipaidoille.

VaLePa otti ensimmäisen erän peräti 25-12. Arttu Lehtimäki käytti hienosti koko hyökkäysarsenaalia ja Ilari Toimela napsi vastustajan syöttöjä tarkasti. Toista erää kotijoukkue johti. Tiikereiden koneisto kuitenkin vähitellen lämpesi ja erä vieraille 23-25. Kolmannessa erässä pukkipaidat menivät Niko Suihkosen johdolla ratkaisevaan johtoon ja erä päättyi 25-19. Neljännessä erässä VaLePan vastaanottotarkkuus heikkeni. Mikko Esko ja Urpo Sivula tulivat vaihdosta peliin, mutta erä vieraille 20-25. Viimeisen erän lopulla kaksikko toimi takuumiehinä lukemaan 15-8.

“On tärkeää, että nuoret pelaajat saavat vastuuta. He ansaitsevat aikansa kentällä”, sanoi päävalmentaja Radovan Gacic.

“Hieno pelata ja hieno olla täällä, täällä ollut hyvä vastaanotto. Hyvältä näyttää, nelospaikkaa ei ole vielä paljoa ehtinyt harjoittelemaan”, kommentoi Ilari Toimela, joka palkittiin VaLePan parhaana. “On tosi hienoa pelata Mikko Eskon kanssa, passi tulee käteen ja siitä on hieno vetää”, hän kiitteli.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top