Huittinen on satakuntalainen liikuttajakunta

Uutiset

Huittinen

Kuvituskuva Huittisista.

Satakuntalaisen liikuttajakunnan tunnustuksen sai Huittisten kaupunki. Palkinto jaettiin Satakunnan Urheilugaalassa.

Huittinen on edistänyt esimerkillisesti järjestötoimintaa, liikunnan olosuhteita sekä kaupunkilaisten liikkumista ja vastuunottoa omasta elämästä. Esteitä liikkumisen aloittamiseen ja harrastamiseen on poistettu systemaattisesti.

Koko kaupungin alueelle on luotu kattava ja monipuolinen liikuntapaikkaverkosto ja liikuntatilat ovat kuntalaisten aktiivisessa käytössä. Terveydenhuollossa on otettu käyttöön liikunnan palveluketju, joka pyrkii ennaltaehkäisemään tehokkaasti elämäntapasairauksia.

Kaikki Huittisten koulut ovat mukana valtakunnallisessa Liikkuva Koulu -ohjelmassa. Vipinää varpaisiin ja Liikkuva Huittinen -toiminnot yhdessä seurojen ja järjestöjen kanssa pitävät kaupunkilaiset liikkeessä.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top