VaLePa kärsi tappion Ducksille

Uutiset

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo hävisi sarjajumbo Vantaan Ducksille sunnuntai-iltana. Ottelu päättyi vieraissa 3-2 (20-25, 25-19, 25-18, 19-25, 15-11).

VaLePan kokoonpanosta Mikko Esko oli poissa parantelemassa flunssaansa. Avauksessa Arttu Lehtimäki sai näytönpaikan. Olli Kunnari palasi pelikentälle liberon roolissa.

Ensimmäisen erän VaLePa otti 20-25. Pukkipaidat tekivät vain yhden hyökkäysvirheen ja muutoinkin peli oli järkevää.

Toisessa erässä VaLePa oli hieman vaikeuksissa vastaanottonsa kanssa. Laitureiden tehot jäivät pieniksi. Jatkopallojen myötä erä karkasi Ducksille 25-19.

Pitkän tauon jälkeen kolmannessa erässä VaLePan peli oli sekaisin. Hyökkäystehoissa oli toivomisen varaa, vaikka pallo nousi varsin hyvin. Kotijoukkue taputteli erän 25-18.

Neljäs erä kulki VaLePalla paremmin. Loppupuolen puolustukset ja onnistuneet jatkopallot varmistivat sen pukkipaidoille 19-25.

Ratkaisevassa viidennessä erässä VaLePa pääsi alkuvaikeuksien jälkeen mukaan peliin. Pukkipaidat kuitenkin kompuroivat puolustuksessa ja jatkopalloissa. Ducks sai erästä otteen ja piti sen loppuun saakka numeroihin 15-11.

“Tässä liigassa ei voi noin vain kävellä kentälle ja voittaa. Ducks pelasi ensimmäisen erän jälkeen rentoutuneesti ja voitti meidät”, kommentoi päävalmentaja Radovan Gacic.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top