Huittisissa säilyy ulosoton toimisto

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittinen

Kuvituskuva Huittisista.

Ulosoton toimipaikkaverkostoon ei tehdä nyt muutoksia. Asiasta päätti oikeusministeri Antti Häkkänen.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Muun muassa Huittisissa ja Kankaanpäässä säilyy ulosoton toimipiste. Toimipaikkaverkoston mahdollisia muutoksia tarkastellaan uudelleen vuoden lopulla, kun ulosottolaitoksen uudistus on edennyt pidemmälle. Valtakunnanvoudinvirasto esitti yhdeksäntoista toimipaikan lakkauttamista.

Ulosottolaitos ollaan organisoimassa yksiportaiseksi valtakunnalliseksi virastoksi. Esitys on eduskunnan käsittelyssä. Ulosottolaitoksen toimipaikkojen välisestä tehtävien jaosta säädetään erikseen oikeusministeriön asetuksella lain vahvistamisen jälkeen.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top