Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Maanantai 15.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Vuodeosastosta hammashoitola Sastamalassa

Uutiset

Tilojen vaatimat muutostyöt ovat vähäisiä.

Vammala, terveyskeskus

Pääterveysasema Vammalassa.

Sastamalassa Vammalassa hammashoitola ollaan siirtämässä vanhasta sairaalasta terveyskeskuksen vuodeosasto kakkosen tiloihin. Vuodeosasto kaksi puolestaan muuttaa Hopunkallion kolmanteen kerrokseen.

Hammashoitolan tilat tehdään terveyskeskuksen vuodeosasto kakkosen tiloihin neuvolan yläkertaan. Tarvittavat muutokset ovat vähäisiä. Tilat ja pinnat pysyvät pääosin ennallaan. Suurin muutostyö on hoitotuolin edellyttämän tekniikan rakentaminen rakenteisiin.

Lisäksi Muistolan koulun hammashoitolan kahden huoneen laitteistot siirretään terveyskeskukseen. Näin tilat vapautuvat koulun käyttöön.

Hammashoitolan edellyttämät muutostyöt on tarkoitus tehdä kesän ja syksyn aikana. Toiminta on määrä siirtää pois vanhasta sairaalasta kuluvan vuoden aikana.

Tilakeskuksen investoinneissa hammashoitolan muutostyöhön on varattu 350 000 euroa. Tästä 15 000-20 000 euroa on arvioitu kuluvan laite- ja kalustesiirtoihin.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: