ILMOITUS

Vanhuksilta varastettu rahaa ja koruja Huittisissa

Uutiset

Samuli Kinnari

Huittisissa on iäkkäiden ihmisten asunnoista anastettu omaisuutta. Teot ovat tapahtuneet perjantai-iltana noin kello 19.45-20.30.

Poliisin tietoon tulleet tapaukset ovat Matikkalankadulta ja Kirjakadulta. Tekotavat ovat samankaltaisia.

Tuntematon nainen oli tullut asuntoon ja alkanut esitellä myytäviä tavaroita. Esittelyä oli kestänyt muutaman minuutin. Nainen oli myös tarjonnut apua siivouksessa ja ikkunoiden pesussa. Tämän jälkeen hän oli poistunut nopeasti.

Asukkaat olivat myöhemmin havainneet, että asunnoista oli anastettu omaisuutta. Kateissa on rahaa ja koruja.

Saatujen tuntomerkkien mukaan nainen oli nuorehko ja kookas. Hänellä oli vaaleat, lyhyet hiukset. Nainen puhui suomea viron tai venäjän aksentilla. Hän oli pukeutunut tyylikkäästi. Nainen oli todennäköisesti liikkeellä ajoneuvolla ja toisen henkilön kanssa.

Toistaiseksi tapauksia tutkitaan varkautena ja kotirauhan rikkomisena.

Poliisi pyytää havaintoja. Tiedot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi. Puhelimitse niitä voi ilmoittaa Kokemäen poliisille tiistaisin ja perjantaisin kello 9-16 numeroon 0295 417 675 tai Porin poliisille maanantaista perjantaihin kello 8-17 numeroon 0295 417 550.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top