Maanantai 19.5.2025 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Ellivuoren Jarkko Pulkkinen kisaa Vuoden Kokin tittelistä

Uutiset

Kokit toteuttavat karsinta-annoksensa yleisön edessä suuren paineen alla.

Jarkko Pulkkinen

Keittiömestari Jarkko Pulkkinen. Kuva: Santeri Stenvall / ELO-säätiö

Vuoden Kokki -kilpailu on edennyt loppusuoralle. Mukana on Sastamalasta Hotel Ellivuoren keittiömestari Jarkko Pulkkinen.

Semifinalisteja on kuusitoista. Heistä valtaosa on pääkaupunkiseudulta.

"Odotan tasaväkistä kilpailua, muuten vaikea sanoa, kun ei tiedä vielä mitä on tulossa vastaan muilta kilpailijoilta", toteaa Jarkko Pulkkinen. "Ravintola-ala on minulla veressä, olen periaatteessa kasvanut keittiössä. Koko perheeni on ollut ravintola-alalla töissä", hän kertoo.

Ennen Hotel Ellivuorta Jarkko Pulkkinen on työskennellyt kotimaassa esimerkiksi Ravintola Savoyssa, Stefan's Steakhousessa ja Kultaisessa Porossa sekä ulkomailla Australiassa.

"Kokit toteuttavat karsinta-annoksensa kilpailukeittiöissä yleisön edessä suuren paineen alla", kertoo kilpailunjohtaja Heikki Liekola semifinaalin vaatimuksista. Loppukilpailussa ammattiosaamista ja kädentaitoja mitataan monipuolisemmin ja laajemmin kuin koskaan aiemmin.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut huipentuvat 6. huhtikuuta. Voittajat saavat 10 000 euron palkinnot.

Vuoden Kokki, Jarkko Pulkkinen

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen semifinalistit yhteiskuvassa. Hotel Ellivuoren Jarkko Pulkkinen on ylärivissä kolmas vasemmalta. Kuva: Santeri Stenvall / ELO-säätiö

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: