ILMOITUS

VaLePa pelaa finaalit Tampereella

Uutiset

VaLePa, Suomen Cup

VaLePa juhlii kolmatta perättäistä Suomen Cupin mestaruutta.

Mestaruusliigan finaalien kotiottelut Vammalan Lentopallo pelaa Tampereella. Vexve Areena on Saskyn käytössä.

VaLePa olisi halunnut aloittaa finaalit kotisalissa. Se ei kuitenkaan päällekkäisyyden vuoksi onnistu, koska Sasky järjestää SAKUStars-kilpailut. Tästä syystä Vexve Areena on pois peli- ja harjoituskäytöstä 5.-13. huhtikuuta.

“SAKUStars-kisat ovat kyllä olleet tiedossa jo hyvissä ajoin. Tästä huolimatta olisimme kuitenkin halunneet tuoda avausottelun tutulle Vexve Areenalle. Se on meidän kotisalimme, jossa harjoittelemme, ja olisimme halunneet tarjota ainakin avausottelun kotiyleisöllemme Sastamalassa”, kertoo VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie.

VaLePa kävi Saskyn edustajien kanssa neuvotteluja, että kilpailutapahtuman rakentamistyöt oltaisiin aloitettu vasta 6. huhtikuuta. Näin kotiavaus oltaisiin voitu pelata Sastamalassa edeltävänä päivänä. “Tästä emme valitettavasti päässeet yhteisymmärrykseen, joten aloitamme kotipelit Kauppi Sports Centerissä”, sanoo Arve-Talvitie.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top