“Hieno uutinen urheileville sastamalalaisille nuorille” – Satonen iloitsee Vareliuksen koulun liikuntasalin rahoituksesta

Uutiset

Arto Satonen

Arto Satonen.

Sastamalan Vareliuksen koulun liikuntasalin rakentamiseen on myönnetty 750 000 euron valtionapu. Asiasta päätti valtion liikuntaneuvosto.

Valtionapu mahdollistaa sen, että Vareliuksen koulun yhteyteen rakennetaan liikuntasali, jossa on täysimittainen pelikenttä salibandylle ja futsalille. Lisäksi lentopalloa voidaan pelata kolmella poikittaiskentällä samaan aikaan. Sastamalan kaupunginvaltuusto on aiemmin kytkenyt päätöksen Vareliuksen koulun ison liikuntasalin rakentamisesta valtionavun saamiseen.

Valtion liikuntaneuvoston varajäsen, kansanedustaja Arto Satonen (kok.) on erittäin tyytyväinen liikuntaneuvoston päätöksestä. “Tämä on hieno uutinen urheileville sastamalalaisille koululaisille ja nuorille urheilijoille. Uusi Vareliuksen liikuntasali parantaa merkittävästi harjoitusolosuhteita ja mahdollistaa junioriturnausten järjestämisen monissa eri lajeissa”, hän toteaa.

Arto Satosen mukaan on syytä iloita siitä, että Vareliuksen koulun liikuntasali nousi niiden hankkeiden joukkoon, jotka saivat valtion rahoituksen. “Oli täysin selvää, että Vareliuksen koulun hanke täyttää valtionavun kriteerit, mutta vain osalle kriteerien täyttäneistä kuntien hankkeista oli mahdollista myöntää valtionapu”, Satonen kertoo.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top