Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Torstai 18.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

"Hieno uutinen urheileville sastamalalaisille nuorille" – Satonen iloitsee Vareliuksen koulun liikuntasalin rahoituksesta

Uutiset

Valtion liikuntaneuvosto myönsi rahoituksen Vareliuksen koulun liikuntasalin rakentamiseen.

Arto Satonen

Arto Satonen. Kuva: Hanne Salonen / Eduskunta

Sastamalan Vareliuksen koulun liikuntasalin rakentamiseen on myönnetty 750 000 euron valtionapu. Asiasta päätti valtion liikuntaneuvosto.

Valtionapu mahdollistaa sen, että Vareliuksen koulun yhteyteen rakennetaan liikuntasali, jossa on täysimittainen pelikenttä salibandylle ja futsalille. Lisäksi lentopalloa voidaan pelata kolmella poikittaiskentällä samaan aikaan. Sastamalan kaupunginvaltuusto on aiemmin kytkenyt päätöksen Vareliuksen koulun ison liikuntasalin rakentamisesta valtionavun saamiseen.

Valtion liikuntaneuvoston varajäsen, kansanedustaja Arto Satonen (kok.) on erittäin tyytyväinen liikuntaneuvoston päätöksestä. "Tämä on hieno uutinen urheileville sastamalalaisille koululaisille ja nuorille urheilijoille. Uusi Vareliuksen liikuntasali parantaa merkittävästi harjoitusolosuhteita ja mahdollistaa junioriturnausten järjestämisen monissa eri lajeissa", hän toteaa.

Arto Satosen mukaan on syytä iloita siitä, että Vareliuksen koulun liikuntasali nousi niiden hankkeiden joukkoon, jotka saivat valtion rahoituksen. "Oli täysin selvää, että Vareliuksen koulun hanke täyttää valtionavun kriteerit, mutta vain osalle kriteerien täyttäneistä kuntien hankkeista oli mahdollista myöntää valtionapu", Satonen kertoo.

·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: