Hullun hyvä keskusta Huittisiin

Uutiset

Huittinen

Kuvituskuva Huittisista.

Huittisten keskustasta kehitetään hullun hyvä. Joutsenten reitti puoltaa hanketta.

Tavoitteena on selvittää kiinteistömuotoiluprosessin avulla millaisia mahdollisuuksia ydinkeskustassa sijaitsevat tyhjät liiketilat tarjoavat eri tyyppiselle liiketoiminnalle, kysynnän ja tarjonnan kohtaamiselle, kysynnän kasvattamiselle ja uusille toimijoille. Lisäksi on tarkoitus houkutella potentiaalisia toimijoita tyhjiin liiketiloihin ja sitouttaa liiketilojen omistajat yhteistyöhön.

Hankkeella halutaan myös nostaa keskustan vetovoimaisuutta ja parantaa yritysten toimintaedellytyksiä.

Joutsenten reitin muita uusia hankkeita

  • Huittisten talviliikunnan kannatus ry:n investointihankkeessa hankitaan ja rakennetaan lumitykkijärjestelmä parantamaan talviliikuntamahdollisuuksia Huittisissa. Sillä lumetetaan hiihtoalueita sekä esimerkiksi päiväkotien ja koulujen pihoja ja ympäristöjä. Tavoitteena on myös säilöä lunta kesäksi.
  • Huittislainen Metallityö Alpo Laine Oy investoi uuteen työstökeskukseen. Investoinnin tavoitteena on tehostaa tilauskonepajan tuotantoa ja lisätä liikevaihtoa kahdeksan prosenttia. Samalla viisi henkeä työllistävään yritykseen syntyisi yksi uusi työpaikka.
  • Sastamalan Vammalassa toimiva Eka-Terä investoi konekannan lisäämiseen. Pitkän tasohiomakoneen avulla yritys kykenee palvelemaan entistä pitkäteräisempiä asiakkaita, kuten paperiteollisuutta ja jäänhoitokoneita. Investoinnilla haetaan merkittävää liikevaihdon kasvua ja kahta uutta työpaikkaa.

Yhteensä puollon sai seitsemän uutta hanketta. Niiden yhteenlasketut kustannukset ovat 343 000 euroa, josta julkisen tuen osuus on 35 prosenttia.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top