MAINOS

Pukstaavi toteutti paikallisen yrittäjän kanssa pakohuoneen: Jotain muuta kuin tavallinen museonäyttely

Uutiset

Samuli Kinnari

Pukstaavi

Pukstaavi.

Sastamalassa Suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa on avautunut pakohuone. Kyseessä on jotain muuta kuin tavallinen museonäyttely.

Pako museosta on suunniteltu yhteistyössä sastamalalaisen pakohuoneyrityksen Pakeneman kanssa. Dekkareiden ystävät pääsevät osaksi jännityskertomusta, josta löytyy myös tuttuja juonikuvioita ja hahmoja.

“Pukstaavin pakohuone on monella tapaa poikkeava perinteisiin suomalaisiin pakohuoneisiin verrattuna”, kertoo Pakeneman yrittäjä Mikko Viitamaa. “On mielenkiintoista kuulla, miten asiakkaat kokevat melko erilaisen pakohuonekokemuksen”, hän toteaa.

Museonjohtaja Marja Hänninen-Tolvi on uutuudesta innoissaan. “Odotan mielenkiinnolla, miten yleisö ottaa vastaan tavallisesta poikkeavan näyttelykonseptin, jossa kävijä pääsee testaamaan luovaa ongelmaratkaisukykyään”, sanoo hän. “Pakohuone on myös hieno väylä kirjallisuuskasvatukseen”, pohtii Hänninen-Tolvi.

Pakohuoneen kummidekkaristi on kirjailija Seppo Jokinen. Hänet tunnetaan tamperelaisen komisario Sakari Koskisen seikkailuista.

+ Pako museosta on Pukstaavissa avoinna 31.10.2020 saakka. Sisältyy museokäynnin hintaan, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Sisään pääsee 15 minuutin välein.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top