MAINOS

Lojer nousee Pohjoismaiden suurimmaksi sairaalasänkyjen valmistajaksi

Uutiset

Lojerin toimitusjohtaja Ville Laine.

Sastamalalainen Lojer Oy ostaa Merivaara Oy:n sairaalasänkyjen liiketoiminnan. Kauppa nostaa Lojerin Pohjoismaiden suurimmaksi sairaalasänkyjen valmistajaksi.

Merivaaran sairaalasänkyjen liiketoiminnan liikevaihto on ollut noin yhdeksän miljoonaa euroa vuodessa. Konsernista siirtyy Lojerin palvelukseen 28 työntekijää Suomessa ja Norjassa.

Sairaalasänkyjen valmistus jatkuu entisellään Lahdessa. Merivaara keskittyy jatkossa huippuluokan leikkaussaliratkaisujen kehittämiseen.

“Kauppa sopii strategiaamme poikkeuksellisen hyvin ja ostettu portfolio täydentää valikoimaamme erinomaisesti. Kaupan jälkeen voimme tarjota tuotteet synnytyksestä vanhusten hoitoon”, kertoo Lojerin toimitusjohtaja Ville Laine. “Lisäksi meille siirtyy merkittävä huolto- ja varaosalaitekanta, mikä vahvistaa palveluliiketoimintaamme Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa”, hän jatkaa.

Lojerille ja Merivaaralle on hyvin tärkeää pitää yllä kotimaista liiketoimintaa. “Molemmilla yhtiöillä on yli sadan vuoden historia teollisessa valmistuksessa Suomessa. Olemme ylpeitä suomalaisuudestamme ja suomalaisesta teollisuudesta sekä tyytyväisiä siihen, että tämän kaupan myötä omistus pysyy edelleen kotimaassa”, summaavat Ville Laine ja Merivaaran toimitusjohtaja Jari Kaija.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top