Poliisi: Sastamalan kolarissa menehtyneet pirkanmaalaisia

Uutiset

Sastamalassa poliisi on jatkanut maantiellä 249 lauantai-iltana tapahtuneen henkilöauton ja täysperävaunullisen ajoneuvoyhdistelmän välisen kolarin tutkintaa. Onnettomuudessa menehtyivät pirkanmaalaiset henkilöauton kuljettaja ja ajoneuvossa olleet kaksi lasta.

Tutkinnassa on ilmennyt, että Häijään suunnasta ajanut henkilöauto ajautui vastakkaisesta suunnasta tulleen yhdistelmän kaistalle ja törmäsi sen keulaan. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat törmäyksessä tuntuvasti. Myös ajoneuvoyhdistelmä jouduttiin hinaamaan paikalta.

Rekan kuljettaja selvisi törmäyksestä ilman vakavia vammoja.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top