ILMOITUS

Sastamalan kirkkoherraksi pyrkivät tentataan vaalipaneelissa

Uutiset

Tyrvään kirkko

Tyrvään kirkko.

Uusi kirkkoherra valitaan Sastamalassa välittömällä vaalilla. Seurakuntalaiset pääsevät äänestämään.

Tuomiokapituli on asettanut ehdokkaat vaalisijoille. Ensimmäisellä vaalisijalla on Martinus-säätiön toiminnanjohtaja Mika Nokelainen, toisella vaalisijalla Maavoimien esikunnan kenttärovasti Vesa Aurén ja kolmannella vaalisijalla Sastamalan seurakunnan kappalainen Jouni Pihlajamaa.

Ehdokkaisiin pääsee tutustumaan vaalinäytepyhinä Tyrvään kirkossa ja vaalipaneelissa. Vaalinäytteen antaa Mika Nokelainen 1. syyskuuta, Vesa Aurén 8. syyskuuta ja Jouni Pihlajamaa 15. syyskuuta. Näihin messuihin on maksuton bussikuljetus Mouhijärven, Suodenniemen ja Kiikoisten seurakuntataloilta. Vaalipaneeli pidetään Vammalan seurakuntatalossa torstaina 19. syyskuuta kello 19.

Ennakkoäänestys toimitetaan 23.-27. syyskuuta ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 29. syyskuuta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top