Kansa puhuu – Sastamalalaiset rakastavat kukkapeltoja!

Uutiset

Katariina Pylsy

Maaseutujohtaja Katariina Pylsy kukkapellolla.

Sastamalan kukkapellot ovat suosittuja. Siitä todistaa muun muassa valtava määrä sosiaalisessa mediassa jaettuja valokuvia.

Maaseutujohtaja Katariina Pylsy avasi Facebookiin Sastamalan keskusteluseinälle äänestyksen 10. elokuuta. Reilussa viikossa on 1 089 vastaajaa ilmoittanut haluavansa, että kaupungin mailla olisi ensi vuonnakin maisemakukkia kaikkien iloksi ja virkistykseksi. Kielteisellä kannalla on kuusitoista henkilöä. Oman äänensä voi edelleen antaa.

Kukkapeltoja on eri puolilla Sastamalaa. Ne löytyvät Vammalasta Rudolf Koivun tieltä ja Levorannan Autoliikkeen suunnalta, Kiikasta Laurintien ja Kestintien risteyksen tuntumasta, Suodenniemeltä Lavian suuntaan lähdettäessä Putajantien risteyksen lähteltä, Kiikoisista vastapäätä toria sekä Mouhijärveltä Häijään liikenneympyrän vaiheilta ja valtatien 11 varrelta vähän Poriin päin.

Kukkia saa poimia omaan kotiin ja vaikka viemisiksi. Pellot toivotaan pidettävän siistinä ja ihailtavana pidempään. Keräämisen tulisikin edetä reunoilta aloittaen.

Yhteensä pelloilla on pinta-alaa yli kymmenen hehtaaria.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top