Yrityspuisto Syke on Sastamalan strateginen kärkihanke: “Tärkein tavoite on saada uutta yritystoimintaa”

Uutiset

Syke

Yrityspuisto Sykettä on jo kehitetty muun muassa osallistamalla. Opiskelijat ovat ideoineet yhteisöllisyyttä ja ekologisuutta.

Sastamala houkuttelee Yrityspuisto Sykkeeseen uusia yrityksiä. Toimintakonseptin pilotointi on käynnistymässä syksyn aikana.

“Hankkeen tärkein tavoite on saada alueelle uutta yritystoimintaa”, kertoo kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg. Yrityspuistoon houkutellaan teollisuus- ja asiantuntijapalveluiden tarjoajia niin ympäri maan kuin paikallisestikin.

Työhön palkataan yrityskoordinaattori. Hänen pääsarkansa tulee olemaan alueen myynti.

“Olemme todenneet, että yrityspohjan kasvattaminen vaatii näkyvyyden lisäksi myös aktiivista sijoittumishaluisten yritysten etsimistä ja suoraa kontaktointia”, sanoo vt. elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru. Valittavalta henkilöltä edellytetään myynti- ja markkinointihenkisyyttä ja vahvaa tuloshakuisuutta.

Yrityskoordinaattorin tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 syyskuun loppuun saakka. Tämän jälkeen työsuhde voidaan vakinaistaa.

Kaupunki on saamassa työ- ja elinkeinoministeriöltä hankkeeseen rahoituksen.

Ulospäin Yrityspuisto Sykkeen halutaan olevan Tampereen seudun innovaatioympäristön satelliittipiste. Näin se vahvistaa Sastamalan alueen yritysten TKI-toimintaa yhteistyössä korkeakoulujen, tutkimuskeskusten sekä kasvu- ja startup-yritysten kanssa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top