ILMOITUS

JH Computer kasvaa Huittisiin

Uutiset

Data Group JH Computer

“Uusi toimipiste ja hyvät liikenneyhteydet takaavat asiakkaillemme entistäkin nopeammat vasteajat”, toteaa toimitusjohtaja Jouni Hujo. Kuvassa on työn touhussa IT-asiantuntija Matti Viljanen.

Data Group JH Computer avaa Huittisiin toimipisteen. Se tulee Pick N Payn kiinteistöön, joka valmistuu Sahkon alueelle.

“Kasvanut asiakasmäärä ja yritysten lisääntyvä ylläpitotarve Huittisissa, Säkylässä, Eurassa ja lähialueella loi perustellun tarpeen uuden toimipisteen avaamiselle, keskeiselle paikalle, isojen teiden risteykseen”, kertoo toimitusjohtaja Jouni Hujo.

Yrityksellä on ennestään liikkeet Sastamalan Putajassa ja Nokialla. Niistä käsin se on toiminut myös Huittisten alueella.

“Uusi toimipiste ja hyvät liikenneyhteydet takaavat asiakkaillemme entistäkin nopeammat vasteajat, mikä on IT-puolella ensiarvoisen tärkeää”, Hujo toteaa.

Huittisten toimitilaan tulevat esimerkiksi yritysmyynti, IT-tukipalvelut, tietokonehuolto ja IT-laitemyymälä.

Laajentamisella on työllistävä vaikutus. “Aluksi uudessa toimipisteessä tulee työskentelemään 3-4 henkilöä, jatkossa mahdollisesti enemmänkin. Yrityksemme turvajärjestelmäasentajat ovat käytettävissä myös Huittisissa ja Putajassa toimivan keskusvalvomon työntekijät toimivat etäyhteyksien kautta asennustukena”, Jouni Hujo sanoo.

Data Group JH Computer on vuodesta 2002 alkaen tuottanut asiakkailleen tietotekniikkapalveluita. Valikoima käsittää perus-IT-palveluiden lisäksi muun muassa asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt palvelupaketit sekä nykyaikaisiin IT-ratkaisuihin pohjautuvat video-, murto- ja kulunvalvontajärjestelmät.

“Tarjoamme yrityksille myös ohjelmistotuotantoa”, kertoo yritysmyyjä Pasi Vehmaa. Virta-ohjelmiston avulla ratkaistaan esimerkiksi asiakkaan tuotantoon, logistiikkaan tai projektinhallintaan liittyviä ongelmia.

Data Group JH Computer huomioi toiminnassaan ympäristöasiat. Yrityksen Putajan toimipisteeseen asennettiin aurinkopaneelit viime keväänä. Nyt tiloissa toimivat IT-keskusvalvomo ja palvelinsali saavat sähköenergiansa niistä.

Jouni Hujon lisäksi yrityksen omistajia ovat Pasi Vehmaa ja Jere Väisänen.

Uuteen kauppakeskukseen useita yrityksiä

Huittisten Sahkossa Pick N Payn kiinteistö on parhaillaan rakenteilla. Päivittäistavarakauppa on Raumalta lähtöisin ja täysin kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

Pick N Payn ja Data Group JH Computerin lisäksi rakennukseen sijoittuu myös Freezer.

Avajaiset ovat marraskuussa.

Päivitys: Jutussa kerrottiin aluksi myös neljäs toimija, joka olisi avaamassa kiinteistössä. Maininta on poistettu myöhemmin toimitetun tiedon perusteella.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top