Lautturi saa kauppiaan Kokemäeltä

Uutiset

Diplomikauppias Timo Ojala

Diplomikauppias Timo Ojala.

Huittislaissyntyinen Timo Ojala aloittaa K-Supermarket Lautturin kauppiaana 20. lokakuuta. Hän siirtyy Kokemäeltä K-Supermarket Teljänportista.

“K-Supermarket Lautturi on hyvin hoidettu ja minun tehtäväni on tehdä siitä entistäkin parempi huittislaisten näköinen kauppa”, Timo Ojala sanoo. “Tunnen kaupungin erityispiirteet ja ihmiset jo entuudestaan. Paikkakunta nojaa vahvasti alkutuotantoon ja elintarviketeollisuuteen. Minulle tärkeitä arvoja ovat kotimaisuus, lähellä tuotettu ruoka ja korkea laatu. Vähempää en tarjoa myöskään asiakkailleni”, hän lupaa.

Diplomikauppias Timo Ojala kertoo panostavansa henkilökuntansa kanssa hedelmä- ja vihannesosaston elämyksellisyyteen, monipuolisuuteen, runsauteen ja laatuun. Kaupan toimintoja tullaan myös selkeyttämään asioinnin helpottamiseksi.

Vapaa-ajallaan Timo Ojala opiskelee MBA-tutkintoa ja toimii maanviljelijänä. Perheeseen kuuluvat puoliso Virve, pojat Urho, 10, ja Toivo, 8, sekä Onni-kissa.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top