ILMOITUS

Sotesin Aleksi Saukkoriipi hakee Huittisten talousjohtajaksi

Uutiset

Huittinen, kaupungintalo

Huittisten kaupungintalo.

Huittisissa on ollut haettavana talousjohtajan virka. Sitä tavoittelee kymmenen henkilöä.

Virkaa hakevat muiden muassa hallintotieteiden maisteri Terhi Huida Laviasta ja hallintotieteiden maisteri Aleksi Saukkoriipi Lempäälästä. Huida siirtyi keväällä Nokian kaupungin henkilöstöpäälliköksi Huittisten hallintojohtajan virasta. Saukkoriipi on Sotesin hallintopäällikkö.

Huittislaisia hakijoita ovat filosofian maisteri Markku Ryösä ja diplomi-insinööri Heikki Tammela.

Virkaa tavoittelevat myös kauppatieteiden maisteri Tanja Eloranta Eurajoelta, hallintotieteiden maisteri Ville Happonen Virroilta, valtiotieteiden maisteri Sami Koskikallio Ruskosta, kauppatieteiden ja oikeustieteiden maisteri Rauno Maaninka Oulusta, kauppatieteiden maisteri Ari Myllyniemi Porista ja kauppatieteiden maisteri Merja Vihtiälä Kangasalta.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top