ILMOITUS

Säkylässä kärysi kaksi amfetamiineissa ajellutta

Uutiset

Päihtyneitä oli sunnuntaina liikkeellä Säkylässä.

Illansuussa poliisi pysäytti kuljettajan, joka oli kortiton ja ajokiellossa. Paikkakuntalaiselle vuonna 1975 syntyneelle naiselle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiineille.

Iltapäivällä partiota vastaan ajoi määräaikaiskatsastamaton henkilöauto. Se pysäytettiin Alisentiellä. Kuljettajana oli vuonna 1983 syntynyt ajo-oikeudeton mies, joka vaikutti päihtyneeltä. Hän puhalsi nollat, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Molempia epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top