ILMOITUS

VaLePa pakkorakoon Mestarien liigassa

Uutiset

Ford Store Levoranta

Olli Kunnari totisena.

Mestarien liigan avauskierroksella VaLePa eli Ford Store Levoranta kärsi tappion Shakhtior Soligorskille Valko-Venäjällä. Kotijoukkue vei voiton suoraan 3-0 (29-27, 25-22, 25-13).

Avauserä kääntyi Ford Store Levorannan hallinnasta aivan loppuvaiheessa Shaktiorille. Vierailla oli jo kaksi perättäistä eräpalloa 22-24. Niistä ei Mikko Oivasen hyvistä hyökkäyspaikoista huolimatta saatu erää katkaistua. Lopulta Shakhtior kuittasi erän neljännellä eräpallollaan 29-27, kun edelliset kolme libero Aleksi Mutka oli vielä vastaanottanut upeasti pelattavaksi ja voitettavaksi. Parhaillaan suomalaisjoukkue johti erää viidellä pisteellä 20-15.

Toisessa erässä kotijoukkue oli pienen askeleen edellä lähes koko ajan kuitaten erän 25-22.

Kolmas erä oli puolestaan Ford Store Levorannalta todella heikko. Isännät veivät sen rennosti pelaten peräti 25-13.

“Syöttö toimi läpi ottelun hyvin. Päästiin torjunta puolustustilanteisiin hyvin kiinni, mutta jatkopallojen tappamisessa on vielä tehtävää. Vastustaja oli jatkopalloissa parempi”, totesi päävalmentaja Janne Kangaskokko. “Kovan tason pitäminen riittävän pitkään tarvitaan jatkossa. Omaa hyökkäämistä pitää parantaa ja puolustus-jatkopallo-pelaamista kehitetään”, hän jatkoi.

“Muuten ihan hyvin mukana, mutta jatkopalloja ja isoja palloja ei saatu kuolemaan. Torjunta-puolustuspelissä pystytään kyllä parantamaan. Tässä vastustaja vei pisteet. Kotona syöttö-vastaanotto toimii varmasti paremmin”, kommentoi hakkuri Mikko Oivanen.

Toinen osaottelu isketään Sastamalassa torstaina 14. marraskuuta. Jatkoon toiselle kierrokselle päästäkseen Ford Store Levorannan on voitettava valkovenäläisjoukkue 3-0 tai 3-1 ja sen perään hoidettava myös niin sanottu kultainen erä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top