Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Huittisten yrittäjäaktiivisuus palkittiin maakunnan parhaana

Uutiset

Elinvoimastrategia, paikallisten yritysten huomioiminen hankinnoissa ja yrittäjyyskasvatus saivat kiitosta.

Huittinen

Huittisten katukuvaa.

Satakunnan Yrittäjät on myöntänyt Huittisten kaupungille vuoden yrittäjäaktiivisimman kunnan tunnustuksen. Kiitosta saivat muun muassa elinvoimastrategia, paikallisten yritysten huomioiminen hankinnoissa ja yrittäjyyskasvatus.

Huittisissa yrittäjäaktiivisuutta arvioivat useat asiantuntijat. Kyselyyn vastasivat yrittäjäyhdistyksestä puheenjohtaja Jouni Isotalo ja varapuheenjohtaja Susanna Hirsikangas sekä kaupungilta kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa, elinvoimajohtaja Riikka Peippo, sivistysjohtaja Eija Mattila, perusturvajohtaja Kristiina Piirala ja tekninen johtaja Ulla Ojala.

“Laajan osallistujajoukon arviointi osoittaa vahvaa sitoutumista ja halua panostaa kaupungin elinvoimaan. Kyselyyn olikin vastattu erinomaisen huolellisesti ja nykytilaa kuvaavasti”, iloitsee Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen.

Uusi elinvoimastrategia piirtää suuntaviivat Huittisten elinkeinopolitiikan kehittämiselle. Tavoitteena on vireä elinkeinoelämä, hyvää työllisyys ja vetovoimainen kaupunki.

“Elinvoimatyöryhmä kokoustaa säännöllisesti paikallisten yritysten tiloissa. Tällaiset kokoukset luovat hyvän pohjan yritysten ja kaupungin väliselle avoimelle vuorovaikutukselle”, sanoo Kivinen.

Huittinen panostaa yritysvaikutusten arviointiin. Paikallisten yritysten merkitys huomioidaan aina kilpailutuksissa. Pienhankintajärjestelmää hyödynnetään ja tulevaisuudessa markkinavuoropuhelua edistetään hankintakalenterilla.

Palveluseteliä hyödynnetään Huittisissa keskimääräistä monipuolisemmin. Se on jo käytössä muun muassa vanhustenhuollossa, terveyskeskuspalveluissa ja varhaiskasvatuksessa.

Yrittäjyyskasvatukseen kaupungissa on rakennettu polku varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle saakka.

· · ·

Mainos

Mainos - Samuli Kinnari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top