MAINOS

VaLePa kaatoi Vantaa Ducksin

Uutiset

Mestaruusliigassa VaLePa ja Vantaa Ducks veivät huippulentopallon ilosanomaa Imatralle. Pukkipaidat olivat vahvempia luvuin 3-0 (25-14, 25-16, 25-22).

Ensimmäisessä erässä Ducks aloitti vahvasti ja otti johdon 0-3. Sen jälkeen VaLePa meni menojaan ennen kaikkea kovilla ja varmoilla aloitussyötöillä.

Toisessa erässä pukkipaidat jyräsivät vahvalla ja virheettömällä hyökkäyspelillä. Mikko Karjarinta ilahdutti tehokkuudellaan.

Kolmannessa erässä VaLePan keskittyminen hivenen herpaantui. Vastaavasti Ducks tiivisti pelaamistaan. Aaro Nikula kuitenkin päätti vantaalaisten kirin.

VaLePan pelissä laitettiin merkille paljon hienoja asioita. Niko Suihkosen aloitussyötöt olivat vahvoja. Keskimiehet David Pettersson ja Mikko Karjarinta onnistuivat hyökkäys- ja torjuntapelissä. Aleksi Mutka oli varma otteissaan. Mikko Esko antoi taidonnäytteitä. Arttu Lehtimäki ja Aaro Nikula pelasivat tehokkaasti. Mikko Oivanen jatkoi varmasti ja vähin virhein.

Ottelun parhaaksi VaLePasta valittiin Erik Sundberg. Hän teki ottelussa tuhannen pisteensä.

Markkinointi Imatralla oli onnistunut upeasti. Ottelua seurasi 825 katsojaa. Vastaavan kotiottelun vieraissa VaLePa pelaa Forssassa 26. helmikuuta Raision Loimun kanssa.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top