Sastamala ja Punkalaidun sertifioidusti nuorisovaltuustomyönteisiä

Uutiset

Peukuttaa, peukkua, peukalo

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto on myöntänyt Sastamalalle ja Punkalaitumelle Nuorisovaltuustomyönteinen kunta -sertifikaatit. Tämä kertoo, että nuorten osallisuutta ja nuorisovaltuuston toimintamahdollisuuksia edistetään kiitettävällä tavalla.

“On ilo jakaa tunnustusta kunnille, jotka ovat tehneet esimerkillistä työtä nuorten osallisuuden edistämiseksi. Toivon, että pian koko Suomen kuntakenttä ottaa mallia näistä kunnista ja takaa nuorisovaltuustoilleen samanlaiset toimintaedellytykset”, kommentoi puheenjohtaja Sami Salminen Suomen Nuorisovaltuustojen Liitosta.

Nuorisovaltuustomyönteisessä kunnassa nuorisovaltuuston tila on vakaa ja kunta tarjoaa erinomaisen perustan nuorisovaltuuston toiminnalle. Kunnassa on lisäksi nuorisovaltuustotoiminnan vaikuttavuutta tukevia rakenteita, joita käytetään ja kehitetään aktiivisesti.

Tunnustukset myönnettiin nyt ensimmäisen kerran. Sastamalan ja Punkalaitumen lisäksi sellaisen sai Järvenpää. Sertifikaatit ovat voimassa vuoden 2021 loppuun.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top