VaLePa kärsi tappion Loimulle – “En saanut ihan psyykattua äijiä riittävästi”

Uutiset

Mikko Oivanen

Hakkuri Mikko Oivanen.

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo hävisi päättyvän vuoden viimeisen ottelunsa. Loimu oli kotonaan vahvempi luvuin 3-2 (31-29, 21-25, 16-25, 25-19, 15-12).

Ottelun paras pistemies löytyi VaLePan riveistä. Hän oli erinomaisesti pelannut Mikko Oivanen. Niko Suihkonen ja David Petterson jäivät puolet pienempiin saldoihin. Kokoonpanosta puuttui Aleksi Mutka, joka oli kuumeessa.

“Ylä- ja alamäkeä”, totesi päävalmentaja Janne Kangaskokko. Hänen mukaansa viikko on mennyt alakuloisissa merkeissä CEV Cupissa kärsityn tappion jälkeen. “En saanut ihan psyykattua äijiä riittävästi tähän viimeiseen matsiin”, Kangaskokko sanoi.

“Loimu pelasi parhaimman pelin mitä ovat pelanneet meitä vastaan tällä kaudella. Meillä oli siinä omat saumat”, kommentoi Mikko Oivanen. “Oli hyvä peli itseltä. Loppua kohden rupesi vähän tehot tippumaan. Mutta oli tasapainoisin peli mitä olen tällä kaudella pelannut”, hän luonnehti.

TILASTO

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top