Ritajärvelle valmistui komea kota retkeilijöiden taukopaikaksi

Uutiset

Ritajärven luonnonsuojelualue, kota

Paavinhatun alueelle noussut kota on kaikkien käytettävissä.

Ritajärven luonnonsuojelualue, kota

Sisälle mahtuu isompikin porukka tulille ja taukoa pitämään. Tilaa on 40 neliötä.

Sastamalan kaupunki on panostanut Ritajärven luonnonsuojelualueen palveluvarustukseen monin tavoin. Viimeisimpänä retkeilijöiden iloksi on noussut upea kota.

“Kota on suuruudeltaan neljänkymmenen neliön kokoinen, joten sinne mahtuu kerrallaan kymmeniä ihmisiä. Kodan keskellä on tulisija, jossa voi valmistaa hiukopalaa ja vaikkapa kahvitella”, iloitsee Sastamalan kaupungin maaseutujohtaja Katariina Pylsy.

Käyttöön rakennus vihitään käyttöön keväällä. “Kodan sisätilassa seinän vierustaa kiertävät istumapenkit, joilla voi vaikka hetkeksi oikaista jalat suoraksi. Taukopaikka on jo nyt kaikkien retkeilijöiden käytössä. Kodan ovi on auki kaikille Ritajärvellä seikkaileville”, Pylsy kannustaa.

Kotaan sopivat isommatkin koulu-, päiväkoti- ja muut ryhmät pitämään taukoa vaikkapa huonon sään yllättäessä sekä tarinoimaan tulen ympärillä. “Olen saanut retkeilijöiltä paljon palautetta ja tiedän, että kota todellakin tulee tarpeeseen”, Katariina Pylsy sanoo.

Paavinhatun alueelle kodan on käsityönä rakentanut Karvian Hirsirakentajat.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top