ILMOITUS

VaLePa kaatoi Hurrikaanin – “Muutamaan pelilliseen seikkaan keskityttiin”

Uutiset

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallon vuosi alkoi voitokkaasti Loimaalla. Hurrikaani kaatui kotisalissaan 1-3 ( 22-25, 25-23, 28-30, 24-26).

Ensimmäinen erä eteni tasaisesti tilanteeseen 15-15. VaLePa kuitenkin repäisi parin pisteen eron Mikko Karjarinnan torjunnalla ja joukkueen tehokkalla hyökkäämisellä. Hurrikaani ei pystynyt kuromaan kaulaa kiinni.

Kotijoukkue asteli toiseen erään sisuuntuneena ja otti johdon 8-5. VaLePa kuroi pisteet kiinni, mutta Hurrikaani tempaisi lopussa karkuun.

Pitkän erätauon jälkeen ottelu jatkui tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet olivat tehokkaita vastaanotossa ja hyökkäyksessä. Ratkaisu eteni jatkopalloille.

Neljäs erä alkoi Hurrikaanin komennossa. Sakari Mäkinen syötti ässän ja vei joukkueensa johtoon 5-3. Tämän jälkeen kotijoukkue otti kaksi punaista korttia ja vieraat tulivat tasoihin. Erän lopussa pukkipaitojen torjunnat ja hyökkäykset olivat tehokkaita.

VaLePan päävalmentaja Janne Kangaskokko arvioi, että voitto tuli pitkälti hyvän treenijakson ansiosta. “Muutamaan pelilliseen seikkaan keskityttiin ja se näkyi tänään positiivisesti ottelussa. Torjunta-puolustus-pelaaminen oli kauden parasta”, hän kehui.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top