ILMOITUS

VaLePa hävisi Ettalle

Uutiset

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo kärsi Ettalle tappion Oulussa. Ottelu päättyi 3-1.

Kotijoukkue hyökkäsi alusta alkaen vähillä virheillä. VaLePan kone ei tahtonut käynnistyä millään. Pukkipaidat sortuivat lukuisiin suoriin virheisiin sekä hyökkäyksissä että syöttöruudussa. Etta vei ensimmäisen erän selkeästi 25-15.

Toisessa erässä VaLePa karkasi johtoon 10-7. Etta kuitenkin nousi tasoihin vahvan hyökkäyksen ansiosta. Lopussa kotijoukkue vetäisi muutaman pisteen kaulan, johon pukkipaidat eivät pystyneet vastaamaan. Toinen erä Ettalle 25-22.

Pitkältä tauolta VaLePa tuli piristyneellä ilmeellä mukaan. Kolmas erä eteni alusta asti tasaisesti tilanteeseen 20-20. Etta herpaantui hieman tehden pari suoraa hyökkäysvirhettä. Pukkipaidat pääsivät karkuun ja voittivat erän 22-25.

Ratkaisevaksi jäänyt neljäs erä oli tiukkaa taistelua alusta alkaen. Etta oli tällä kertaa sitkeämpi. Erä kotijoukkueelle 27-25.

TILASTOT

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top