Maakunta: Rautatien nopeusrajoitukset eivät pysyvä ratkaisu

Uutiset

Satakuntaliitto hyväksyy Kokemäen ja Mäntyluodon väliselle rataosuudelle suunnitellut nopeusrajoitukset. Maakunta antoi lausunnon Väylävirastolle.

Nykyinen liikennemäärä pystytään esitetyillä nopeusrajoituksilla hoitamaan häiriöittä. Satakuntaliitto kuitenkin muistuttaa, että ne eivät ole pysyvä ratkaisu tärkeän ratayhteyden kehittämiseksi. Liikenteen lisääntyessä nopeusrajoitukset muodostavat pullonkaulan sekä henkilö- että tavaraliikenteelle.

Väylävirasto on saanut raskaan junaliikenteen aiheuttamasta tärinästä runsaasti palautetta. Laajoja koeajoja asian selvittämiseksi suoritettiin loppukesällä. Nopeusrajoituksilla pyritään vähentämään tärinää.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top