Hirviluvista jäi Satakunnassa käyttämättä noin joka kymmenes

Uutiset

Hirvi tiellä.

Satakunnassa kaadettiin melkein 3 300 hirveä. Määrä väheni edellisvuodesta, mutta oli korkealla tasolla nähden 2000-luvun keskiarvoon.

Myönnetyistä pyyntiluvista käytettiin 88 prosenttia. Saaliista 48 prosenttia oli vasoja ja aikuisista hirvistä puolet naaraita.

Riistanhoitoyhdistysten rajat eivät noudattele kuntia. Hirviä kaadettiin Sastamalan riistanhoitoyhdistyksen alueella 137, Mouhijärven piirin riistanhoitoyhdistyksen alueella 141, Punkalaitumen riistanhoitoyhdistyksen alueella 71, Ala-Satakunnan riistanhoitoyhdistyksen alueella 102, Kokemäen-Kauvatsan riistanhoitoyhdistyksen alueella 161, Säkylän-Köyliön riistanhoitoyhdistyksen alueella 99 ja Lavian seudun riistanhoitoyhdistyksen alueella 197.

Suomen riistakeskuksen Satakunnan toimialueella on parisataa hirvieläimiä metsästävää seuraa tai seuruetta. Metsästyskortin lunastaneita on noin 15 000 ja heistä arviolta kuutisentuhatta osallistuu jahteihin.

· · · · · · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top