Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Huittisten kaupunki vuokraamassa Äetsän hammashoitolan

Uutiset

Järjestely on väliaikainen. Huittisten terveyskeskuksen hammashoitolasiipi peruskorjataan.

Hammaslääkäri

Hammaslääkärin tuoli. Kuvituskuva.

Huittisten kaupunki on vuokraamassa Äetsän hammashoitolan Sastamalan kaupungilta. Tilaa tarvitaan väliaikaisesti peruskorjauksen ajaksi.

Neuvotteluja ja katselmuksia Huittisten kaupunki on pitänyt eri toimijoiden kanssa eri tiloista. Ylihammaslääkäri Jukka Hakalan mielestä Äetsän hammashoitolan tilat Pehulassa ovat paras vaihtoehto.

Huittisten terveyskeskuksen hammashoitolasiipi on menossa remonttiin. Peruskorjauksen on määrä alkaa elokuun alussa ja jatkua ensi vuoden helmikuun loppuun. Vuokrasopimus ollaan laatimassa täksi ajaksi, jatkosta neuvoteltaisiin tarvittaessa.

Osapuolet ovat neuvotelleet asiasta. Sastamalan kaupungilta läsnä olivat hallintopäällikkö Aleksi Saukkoriipi, vastaava hammaslääkäri Markku Saha ja sosiaali- ja terveysjohtaja Päivi Tryyki sekä Huittisten kaupungilta ylihammaslääkäri Jukka Hakala ja kiinteistöpäällikkö Teemu Nurminen.

Vuokrattavien tilojen kokonaismäärä on 207 neliötä. Hinnaksi on sovittu 4 670 euroa kuukaudessa. Vuokraan kuuluvat muun muassa tiloissa olevat kiinteät hammashuoltokoneet ja röntgenlaitteet.

Järjestely on Huittisissa teknisen lautakunnan käsiteltävänä. Valmisteluaineistossa todetaan, että asia on saanut Sastamalassa yhteistoiminta-alueen sosiaali- ja terveyslautakunnan hyväksynnän. Huittisissa päätöksen toimeenpano edellyttää, että valtuusto hyväksyy vuokraukseen esitetyn lisämäärärahan. 

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top