Mies kohelsi poliisia pakoon Kokemäellä ja Huittisissa

Uutiset

Poliisi ajoi takaa kaaharia sunnuntaina aamuyöllä.

Tapahtumat saivat alkunsa Kokemäen keskustassa. Partiota vastaan tuli Volvo, jonka ratissa oli paikallinen yli nelikymppinen mies. Hänet tunnistettiin ja tiedettiin ajokortittomaksi. Kuljettaja ei totellut pysäytysvaloa, vaan jatkoi kohti Kauvatsaa.

Poliisiauton nopeusmittarin mukaan pakenijan nopeus oli viiden- ja kuudenkympin alueilla korkeimmillaan noin 100 km/h. Etäisyys edellä ajavaan kasvoi sohjoisella tiellä. Partio menetti näköyhteyden jo noin kahden kilometrin matkalla.

Pakenevasta autosta saatiin uusi havainto, kun poliisi oli jo luovuttamassa ja kääntymässä takaisin kohti keskustaa. Sinnikäs partio jatkoi takaa-ajoa useita kilometrejä.

Kaupungin keskustasta auto eteni Sonnilantietä ja edelleen Huittisten suuntaan. Valtatiellä 2 nopeutta oli yli 120 km/h. Pakenija teki loskaisella tiellä ohituksen ohituskieltoalueella.

Apuun tuli muitakin partioita. Etäisyyksien vuoksi ne eivät saaneet näköyhteyttä kovaa vauhtia ajaneeseen pakenijaan.

Mies jäi lopulta tavoittamatta, mutta hänet tunnistettiin varmasti. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja pysäytysvalon noudattamatta jättämisen vuoksi myös niskoittelusta poliisia vastaan.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top