Olli Kunnari vuosikymmenen liigapelaaja

Uutiset

Olli Kunnari

Olli Kunnari.

Mestaruusliigan 2010-luvun parhaat pelaajat on valittu.

Miesten voittaja on Olli Kunnari VaLePasta. Hän sai äänistä 24 prosenttia. Toiseksi tuli seuratoveri Mikko Esko viidentoista prosentin osuudella. Kolmanneksi kiilasi vammalalaislähtöinen Lelu Ojansivu Savo Volleysta yhdellätoista prosentilla äänistä. Neljäntenä on huittislaislähtöinen Matti Oivanen, joka päätti liigauransa Hurrikaanin paidassa.

Naisten voittaja on Hillaelina Hämäläinen. Hän pelasi urallaan muun muassa LP-Vampulassa. Ääniosuus on 19 prosenttia. Kolmanneksi tuli vammalalaislähtöinen Kaisa Nyman (os. Jokinen) yhdentoista prosentin saaliilla.

Ääniä annettiin miehille 3 766 ja naisille 3 700.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top