Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

25:s festivaali – Sastamala Gregoriana vie Belgiaan

Uutiset

Vanhan musiikin festivaali rakentuu kuudestatoista tapahtumasta.

Sastamala Gregoriana

Sastamala Gregorianan konsertti Sastamalan Pyhän Marian kirkossa.

Sastamala Gregoriana soi 25:nnen kerran. Yleisö pääsee musiikilliselle matkalle Belgian Bruggeen 17.-24. heinäkuuta.

Festivaali rakentuu kuudestatoista erillisestä tapahtumasta. Niihin kuuluvat muun mussa keskiaikaiset pidot. Konserttipaikkoja ovat akustiikastaan ylistetty Sastamalan keskiaikainen Pyhän Marian kirkko ja Tyrvään Pappila sekä historialliset Laukon ja Vanhakylän kartanot.

Sastamala Gregorianassa kuullaan ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvää alankomaalaista huippuyhtye Cappella Pratensista ja trio Alta Bellezzaa Sveitsin Baselista. Paluun festivaalille tekevät La Morra uniikissa yhteiskonsertissa jälkimmäisen kanssa ja muutama vuosi sitten hurmannut vokaaliyhtye The Marian Consort. Kotimaista osaamista tarjoavat Kamarikuoro Utopia ja Ensemble Gamut! -kollektiivi.

Ennen konsertteja katetaan päivälliset Tyrvään Pappilassa ja Sastamalan Wanhassa Pappilassa. Helsingin yliopiston kirkkohistorian professori Tuomas Heikkilä luennoi kirjavasta keskiajasta Pukstaavissa 22. heinäkuuta.

Sastamala Gregorianan lippujen ennakkomyynti on alkanut Tyrvään Kirjakaupassa ja Lippu.fi:ssä.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top