Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Huittisten Säästöpankki hyväksyi fuusion

Uutiset

Yhdistyminen Aito Säästöpankkiin toteutuu kesäkuun alussa.

Pirkko Ahonen

Pirkko Ahonen.

Satakuntaan ja Pirkanmaalle rakentuu yksi alueen suurimmista paikallispankeista. Huittisten Säästöpankin isännistö hyväksyi liikkeenluovutuksen Aito Säästöpankille. Yhdistyminen astuu voimaan kesäkuun alussa.

"Tahdomme vaalia juuriamme ja molempien pankkien pitkää, arvokasta paikallishistoriaa. Panostamalla tulevaisuuteen varmistamme, että Säästöpankin lippu liehuu myös jatkossa koko toimialueellamme", sanoo Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen. Hän jatkaa tehtävässä myös fuusion toteuduttua.

Huittisten Säästöpankin toimitusjohtaja Toivo Alarautalahti aloittaa Aito Säästöpankin varatoimitusjohtajana. Hallituksen puheenjohtajaksi tulee Pauli Kurunmäki.

"Pankkimme menestyksestä hyötyy koko toimialue, sillä omistajasäätiömme jakavat vuosittain osan voittovaroistamme saamastaan osingosta eteenpäin avustuksina ja apurahoina, ympäröivän yhteisön hyvinvointia edistämään. Tuemme edelleen myös paikallisia urheilijalupauksia sekä lasten ja nuorten harrastustoimintaa", Pirkko Ahonen lupaa.

Yhdistymisen jälkeen Aito Säästöpankissa asiakkaita palvelee yli sata asiantuntijaa.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top