Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

VaLePa pelasi hieman väkinäisesti ja taipui Akaalle

Uutiset

Vieraiden voiton avain oli torjunta- ja puolustuspeli.

VaLePa

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo taipui Akaa-Volleylle. Tampereen Kaupissa pelattu ottelu päättyi 1-3 (22-25, 25-17, 19-25, 22-25).

Akaa-Volleyn voiton avain oli torjunta- ja puolustuspeli. Joukkue otti paljon vaimennuksia ja sen jälkeen ilmiömäisiä puolustuksia. Tästä Akaa-Volley ammensi hurjan taisteluhengen, joka heijastui jatkohyökkäyksiin.

Enderwin Herrera oli pukkipaitojen syöttöjen kohde. Honnistui vastaanottotehtävässä hyvin. Samoin Herrera selvitti saamansa passit tehokkaasti. Urpo Sivula aloitti hieman vaisusti, mutta nousi loppua kohden. Akseli Lankinen jakeli passeja monipuolisesti ja tarkasti. Voitto Köykän ilmiömäisellä puolustuspelillä oli iso merkitys lopputulokseen.

VaLePan parasta antia oli vastaanotto. Hyökkäyksessä Mikko Oivanen onnistui laidasta. Keskellä Mikko Karjarinta ja David Pettersson olivat myös tehokkaita. Hyvää liberotyöskentelyä esitteli Aleksi Mutka.

TILASTOT

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top