Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Melkein koko Pirkanmaan maatalouslomitukset Sastamalan hoitoon

Uutiset

Palvelun piirissä lähes 500 maatilaa.

Lehmä, navetta

Sastamala aloittaa maatalouslomituspalveluiden järjestämisen lähes koko Pirkanmaalle. Tämä tapahtuu ensi vuoden alusta lukien.

Maatalouslomitus on Pirkanmaalla pitkälti ollut Sastamalan ja Lempäälän hoidossa. Toiminta-alueiden yhdistymisestä on tehty esisopimus. Sen mukaan Lempäälän paikallisyksikkö liitetään Sastamalan paikallisyksikköön.

Tällä hetkellä Sastamala hoitaa Sastamalan lisäksi Hämeenkyrön, Ikaalisten, Nokian, Ruoveden, Ylöjärven ja Virtain maatalouslomitukset. Yhdistymisen myötä mukaan tulevat Lempäälä, Akaa, Juupajoki, Kangasala, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Tampere, Urjala, Valkeakoski ja Vesilahti.

Sastamala tuottaa muutoksen jälkeen noin 30 000 lomituspäivää vuodessa. Palvelun piirissä on lähes 500 maatilaa ja 700 maatalousyrittäjää. Maatalouslomittajia on noin 150 ja tuntipalkkaisia maatalouslomittajia noin 250. Lisäksi käytetään lomituspalveluyrittäjiä.

Liikkeenluovutuksen yhteydessä Lempäälän lomitus- ja hallintohenkilöstö siirtyvät Sastamalan palvelukseen niin sanotusti vanhoina työntekijöinä.

Asia on Sastamalan kaupunginhallituksen ja Lempäälän kunnanhallituksen päätettänä.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top