Sastamalan Opistossa toiminta jatkuu normaalisti, Sataopistossa peruutuksia

Uutiset

Kansalaisopistojen toimintaa koronavirus ei ole pysäyttänyt. Käytännöt vaihtelevat eri paikkakunnilla.

Sastamalan Opiston toiminta jatkuu tällä hetkellä normaalisti. Kurssilaisia on kuitenkin muistutettu esimerkiksi käsien huolellisesta pesemisestä ja siitä, että flunssan oireista kärsivän tulee jäädä kotiin.

Sataopisto on perunut toistaiseksi kaikilla paikkakunnillaan yleisöluennot. Yksittäisiä kursseja on keskeytetty, mutta muutoin ne jatkuvat. Sataopisto toimii Huittisissa, Punkalaitumella, Eurassa ja Harjavallassa.

Kansalaisopiston liitto kertoo, että se ei erikseen anna koronavirukseen liittyviä suosituksia tai ohjeistuksia. Kurssien peruuttamisesta tai mahdollisista maksujen palautuksista ei julkaista valtakunnallisia linjauksia.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top