“Innovatiivinen ja suosittu” – Härkäpakari palkittiin Satakunnan Vuoden matkailuyrityksenä

Uutiset

Huittisista Härkäpakari on valittu Satakunnan Vuoden matkailuyritykseksi. Se on kasvanut ja kehittynyt monipuoliseksi liikenneasemaksi.

Satakunnan Matkailuyrittäjät luovuttaa palkinnon vuosittain erityisen ansiokkaasta toiminnasta maakunnan matkailun hyväksi. Härkäpakaria kehutaan innovatiiviseksi ja suosituksi liikenneasemaksi. Se on pärjännyt hyvin kovassa kilpailussa.

“Härkäpakari on aina toiminut yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa sekä kehittänyt asiakaslähtöisesti toimintaansa monipuolistaen tarjontaansa”, kiittää Satakunnan Matkailuyrittäjien puheenjohtaja Terja Wahlberg.

Erinomaisen sijaintinsa ansiosta Härkäpakari on matkailijoiden suosima taukopaikka. Tilausliikennebussit pysähtyvät ryhmineen nauttimaan liikenneaseman ruokapalveluista ja ostosmahdollisuuksista.

Härkäpakarin toimitusjohtaja Timo Tuomola on iloinen ja otettu palkinnosta. “On hienoa, että maakunnallinen yhdistys tunnistaa Huittisissa tekemämme työn”, Tuomola toteaa.

Liikenneasema toimii vastuullisesti ja kestävästi. Se panostaa muun muassa kierrätykseen ja ruokahävikin seurantaan.

Koronaviruksen aiheuttamat haasteet näkyvät Härkäpakarilla. “Esimerkiksi remontteja saatetaan aikaistaa nyt, kun edessä voivat olla hieman rauhallisemmat ajat”, ennakoi Timo Tuomola.

Härkäpakari työllistää keskimäärin 35 henkilöä. Samassa kiinteistössä toimii myös K-Market, jonka työntekijät eivät ole luvussa mukana.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top