Sastamalan nuorille tarjolla apua ja tukea verkossa

Uutiset

Nuori, nuoriso, tennari

Vallitseva poikkeustilanne mietityttää ja voi ahdistaakin nuoria kaikkine rajoitteineen ja etäopiskeluineen.

Sastamalassa nuorisopalvelut tarjoaa verkkonuorisotyön keinoin apua ja tukea nuorten uudenlaiseen arkeen ja haasteisiinkin. Nuorisotyöntekijöiden ja erityisnuorisotyöntekijän kanssa voi keskustella luottamuksellisesti kaikista askarruttavista asioista tai ihan muuten vain käydä virtuaalisesti tapaamassa verkkonuorisotilalla.

Nuorisotyöntekijä on tavoitettavissa netissä joka päivä. Ajat ovat maanantaisin kello 14-18, tiistaisin kello 14-21, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 14-18, perjantaisin kello 14-21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 13-18.

Ohjeet ja lisätiedot löytyvät Sastamalan nuorisopalveluiden kotisivuilta.

Nuoret voivat ottaa yhteyttä nuorisotyöntekijöihin myös muilla käytössä olevilla somekanavissa, kuten Facebookissa, Snapchatissa, Whatsappissa, Instagramisssa ja TikTokissa sekä soittamalla. Nuorisotyöntekijöiden yhteystiedot voi katsoa nuorisopalveluiden kotisivuilta.

Erityisnuorisotyöntekijä Karita Pyhälahti on tavoitettavissa arkisin kello 8-16 puhelinnumerosta 040 661 4821. Somessa Pyhälahti on nimimerkillä ent_karita.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top