Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Pirkanmaan maanteillä ennätyksellisen turvallista, nuorten osuus onnettomuuksissa ylikorostunut

Uutiset

Kuluva vuosi on alkanut synkemmissä merkeissä.

Liikenne, talvi, pimeä

Tieliikennettä talvella.

Liikenneturvallisuuden tilanne oli Pirkanmaalla viime vuonna parempi kuin koskaan aikaisemmin. Näin siitäkin huolimatta, että liikennesuorite maakunnan maanteillä on kasvanut vuosikymmenessä lähes 12 prosenttia.

Nuorten osuus tieliikenneonnettomuuksissa kuolleista ja loukkaantuneista on Pirkanmaalla ylikorostunut. Maakunnassa 17 prosenttia henkilövahingoista kohdistui 15-19-vuotiaisiin, vaikka heidän osuutensa koko maan väestöstä on noin viisi prosenttia. Onnettomuudet, joissa nuoret ovat osallisina, jakautuvat melko laajasti eri kulkumuotojen välille.

Pirkanmaan ELY-keskuksen mukaan kuluva vuosi on alkanut synkemmissä merkeissä. Asiaan on todennäköisesti vaikuttanut vähäluminen talvi. Pitkän aikavälin tilastot osoittavat onnettomuuksien tapahtuvan pääasiassa hyvissä olosuhteissa.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top