ILMOITUS

Huittisissa tarjotaan Satakunnan vetovoimaisinta amk-koulutusta

Uutiset

Samk

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoita haalareissaan.

Satakunnan ammattikorkeakoulussa yhteishaussa parhaiten veti Huittisissa monimuotototeuksena tarjottava liiketalouden koulutus.

Yhtä aloituspaikkaa tavoittelee 11,7 ensisijaista hakijaa. Hakijoita oli yhteensä yli 1 100. Heistä ensisijaisia on lähes 600.

“Hakijamäärät antavat meille selkeää viestiä maakunnan ja lähialueiden koulutuskysynnästä ja -tarpeesta. Monimuotokoulutusten vetovoiman lisääntymisen uskon olevan tulosta erityisesti työelämässä olevien koulutustarpeiden tunnistamisesta ja panostuksestamme opetukseen ja digitaalisuuteen”, sanoo opetuksen vararehtori Timo Mattila. “Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa näin hyvät hakijaluvut valtaosassa koulutuksista kertovat myös luottamuksesta siihen, että koulutus ja oman osaamisen kehittäminen nähdään sijoituksena tulevaisuuteen”, hän jatkaa.

Kokonaisuudessaan Satakunnan ammattikorkeakouluun oli yli 8 000 hakijaa. Heistä on ensisijaisia lähes 2 700. Suosio kasvoi. Ensisijaisia hakijoita oli noin 2,8 yhtä aloituspaikkaa kohti. Viimeksi vastaava luku oli 2,4.

Liiketalouden koulutus toteutetaan kokonaan verkossa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top