ILMOITUS

Nuorison parveilu juoksutti poliisia Lounais-Suomessa

Uutiset

Lounais-Suomessa poliisilla oli suhteellisen tavanomainen viikonloppu. Perjantain ja lauantain välinen yö oli selkeästi vilkkaampi kuin lauantain ja sunnuntain välinen yö. Tehtävämäärät eivät kuitenkaan poikenneet olennaisesti normaalista viikonlopusta.

Nuorison parveiluun poliisi on joutunut puuttumaan. Pienimuotoisia autojen kokoontumisajoja havaittiin molempina öinä. Nämä pysyivät asiallisina partioiden valvonnan ansiosta.

Yli kymmenen hengen kokoontumisiin poliisi tulee lähiviikkoinakin puuttumaan. Näiden voidaan katsoa vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta koronaviruksen riskin takia.

Poliisia työllistivät niin rattijuopot, itsetuhoiset ihmiset kuin kotihälytykset. Jälkimmäisten määrä oli samalla tasolla viime vuoden vastaavaan viikonloppuun verrattuna. Kotihälytyksiä oli alle 70. Luku sisältää tehtävät perheväkivallasta, häiriöksi olevasta henkilöstä ja metelistä.

Ravintoloita poliisi valvoi koko viikonlopun. Valtiovallan ohjeistukset ovat menneet hyvin perille. Ostettuja eväitä ei jääty ravintoloihin syömään, vaan ne noudettiin ja nautittiin muualla.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top