MAINOS

Saskyssa juhlia etänä ja myöhemmin livenä

Uutiset

Koulu, luokka

Koronavirusepidemia vaikuttaa Saskyn valmistujais- ja ylioppilasjuhliin.

Koulutuskuntayhtymän oppilaitokset voivat järjestää tilaisuuden etänä ammatillisen koulutuksen osalta 29. toukokuuta ja lukiokoulutuksen osalta 30. toukokuuta. Todistukset toimitetaan valmistuville pääsääntöisesti postitse. Saatteena menee onnittelukirje.

Tilanteesta riippuen elokuun lopulla järjestetään ammatillisen koulutuksen juhla 28. elokuuta ja lukiokoulutuksen juhla 29. elokuuta. Mikäli tämä ei ole mahdollista, voidaan kevään ylioppilaat ja ammattiin valmistuneet kutsua joulukuun alussa itsenäisyys-, valmistujais- ja ylioppilasjuhlaan.

Sastamalassa koulutuskuntayhtymään kuuluvat Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sekä Vammalan ammattikoulu. Koulutuskuntayhtymä tarjoaa ammatillista koulutusta yhteensä yhdeksässä ja yleissivistävää koulutusta viidessä oppilaitoksessa. Toimintaa on muun muassa Huittisissa ja Kokemäellä.

Juhlien järjestämisessä Sasky noudattaa alan valtakunnallisten toimijoiden linjauksia.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top