Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Saskyssa juhlia etänä ja myöhemmin livenä

Uutiset

Tilaisuuksia pidetään mahdollisuuksien ja tilanteen mukaan.

Koulu, luokka

Koronavirusepidemia vaikuttaa Saskyn valmistujais- ja ylioppilasjuhliin.

Koulutuskuntayhtymän oppilaitokset voivat järjestää tilaisuuden etänä ammatillisen koulutuksen osalta 29. toukokuuta ja lukiokoulutuksen osalta 30. toukokuuta. Todistukset toimitetaan valmistuville pääsääntöisesti postitse. Saatteena menee onnittelukirje.

Tilanteesta riippuen elokuun lopulla järjestetään ammatillisen koulutuksen juhla 28. elokuuta ja lukiokoulutuksen juhla 29. elokuuta. Mikäli tämä ei ole mahdollista, voidaan kevään ylioppilaat ja ammattiin valmistuneet kutsua joulukuun alussa itsenäisyys-, valmistujais- ja ylioppilasjuhlaan.

Sastamalassa koulutuskuntayhtymään kuuluvat Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitos, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos sekä Vammalan ammattikoulu. Koulutuskuntayhtymä tarjoaa ammatillista koulutusta yhteensä yhdeksässä ja yleissivistävää koulutusta viidessä oppilaitoksessa. Toimintaa on muun muassa Huittisissa ja Kokemäellä.

Juhlien järjestämisessä Sasky noudattaa alan valtakunnallisten toimijoiden linjauksia.

·

Mainos

Mainos - Samuli Kinnari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top