Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

“Kaikki kokemukset ovat arvokkaita!” – Huittisten museo tallentaa korona-arkea

Uutiset

Kaikenikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ajatukset kiinnostavat.

Huittinen, Huittisten museo, Käsityötori

Huittisten museo.

Huittisten museo tallentaa kokemuksia korona-arjesta. Työhön pyydetään kaikkien kaupunkilaisten apua.

Museota kiinnostavat kaikenikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ajatukset ja kokemukset tästä ajasta. Niitä voi tallentaa itselle parhaiten soveltuvalla tavalla, esimerkiksi kirjoittamalla, valokuvaamalla, videoimalla tai piirtämällä.

“On tärkeää saada tallennettua mahdollisimman monipuolinen kuva korona-arjesta. Siksi toivonkin, että moni osallistuu tallennustyöhön välittämällä museolle omia kokemuksiaan ja tunnelmiaan”, kannustaa museonjohtaja Satu Rantala. “Tämä voisi olla vaikka perheen yhteinen projekti – koronapäiväkirja tai vaikka kollaasi. Kaikki kokemukset ovat arvokkaita!” hän jatkaa.

Aineisto tallennetaan Huittisten museon arkistoon, jossa se on museon ja esimerkiksi tutkijoiden käytettävissä museon käyttösääntöjen mukaisesti vastaajien anonymiteetti säilyttäen. “Muun nykydokumentoinnin rinnalla museon tärkeä tehtävä on tallentaa myös tätä poikkeusaikaa – näin jätämme tuleville sukupolville tietoa siitä, miten kriisi vaikutti huittislaisten elämään”, kertoo Satu Rantala.

Tarkempia ohjeita ja tietoja saa Huittisten museosta joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen museo@huittinen.fi tai soittamalla puhelinnumeroon 044 560 4319.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top