Teemme teknisiä päivityksiä. Häiriöt mahdollisia.

Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta meillä tehokkaasti ja edullisesti

Perjantai 8.12.2023 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Vanhan kirjallisuuden päiviä vietetään nettilähetyksinä, Jaatsille näyttely historiasta

Uutiset

Haastateltavina on muun muassa iso joukko kirjailijoita.

Vanhan kirjallisuuden päivät 2013

Vanhan kirjallisuuden päivien tunnelmaa. Kuva: Samuli Kinnari

Sastamalassa Vanhan kirjallisuuden päivät jäävät koronavirusepidemian vuoksi välistä. Tapahtuma kuitenkin toteutuu netissä perjantaina ja lauantaina 26.-27. kesäkuuta.

Vanhan kirjallisuuden päivien YouTube-kanavalla toteutetaan useita tapahtumasta tuttuja ohjelmaosioita. Avaussanoina kuullaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan Leena Majander-Reenpään tervehdys. Elämänsä tärkeimmistä tietokirjoista kertoo tennispelaaja Jarkko Nieminen. Haastateltavina on iso joukko kirjailijoita, muun muassa Jarkko Tontti, Tiina Raevaara, Timo Malmi, Maria Laakso, Jyrki Kallio, Jari Olavi Hiltunen, Jani Saxell ja Milla Peltonen. Tyrvääläisessä Trykissä ovat vieraina kirjailijat Mauri Kunnas, Tuija Sironen ja Ilona Tomi sekä professori Aimo Hakanen ja poliisi Pentti Hiirijoki.

Kulttuuritalo Jaatsilla on 26.6.-16.8. avoinna Vanhan kirjallisuuden päivien historiaa esittelevä näyttely ja kirjanmyyntipiste. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 1985 alkaen.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

    Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

    Tilaa uutiset sähköpostiisi

    Uutiskirje on ilmainen.

    Seuraava:

    Edellinen: