Koronaepidemia kurittanut seurantalojen taloutta – Petri Rinne: “Yhteisymmärrystä asian hoitamiseksi löytyy”

Uutiset

Petri Rinne

Petri Rinne.

Seurantaloja ylläpitävät yhteisöt ovat vaikeuksissa, kun tiloja ei koronaepidemian vuoksi voida käyttää eikä tuloja saada kattamaan kiinteitä kustannuksia. Vaikea tilanne on noussut esiin muun muassa opetus- ja kultuuriministeriön tekemässä kyselyssä.

“Eduskunnan kylätoimintaverkostossa yhteisöjen tukeminen oli käsittelyssä ja poliittista yhteisymmärrystä asian hoitamiseksi löytyy yli puoluerajojen”, kertoo Suomen Kylien sastamalalainen puheenjohtaja Petri Rinne. “Asia on maamme tuhansille kylille ja kortteleille hyvinvointi- ja elinvoimakysymys, sillä yhteisöllisiin kokoontumispaikkoihin tukeutuu laaja kirjo palveluita”, hän jatkaa.

Seurantaloja omistavien yhdistysten taustalla on useita valtakunnallisia keskusjärjestöjä. Ne vetoavat yhdessä päättäjiin toimijoiden tukemiseksi.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top