Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Sopeutusohjelma valtuustoon Sastamalassa, kaupunginjohtajan esitys kesti äänestykset

Uutiset

Sastamalan kaupunginhallitus esittää sopeutusohjelman valtuuston hyväksyttäväksi.

Sastamalan kaupungintalo

Sastamalan kaupungintalo.

Sastamalan kaupunginhallitus esittää sopeutusohjelman valtuuston hyväksyttäväksi. Päätökseksi tuli kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin esitys, joka kesti kolme äänestystä.

Antti-Matti Mattila (kesk.) esitti, että sivistystoimen osalta edetään valtuuston aiemmin hyväksymän palveluverkkoselvityksen mukaan. Tämä hävisi äänin 6-4. Kaupunginjohtajan esityksen puolesta äänestivät Päivi Pelttari (kok.), Pertti Hakanen (kesk.), Pentti Haapahuhta (kesk.), Ashton Peasley (sd.), Pirjo Raunio (kd.) ja Reino Sivonen (sd.). Antti-Matti Mattila sai tuekseen Mikko Rauvan (kok.), varajäsen Pirkko Niemen (vas.) ja Pirjo Vuorisen (kesk.). Puheenjohtaja Jenni Jokinen (sd.) äänesti tyhjää.

Pirkko Niemi esitti, ettei selvitetä yhden yläkoulun mallia, vaan pitäydytään kahden yläkoulun mallissa. Esitys kaatui äänin 7-4. Kaupunginjohtajan esityksen takana olivat Päivi Pelttari, Pertti Hakanen, Pentti Haapahuhta, Ashton Peasley, Pirjo Raunio, Reino Sivonen ja Jenni Jokinen. Pirkko Niemen kanssa äänestivät Antti-Matti Mattila, Mikko Rauva, Reino Niemi ja Pirjo Vuorinen.

Puheenjohtaja Jenni Jokinen esitti, että sivistystoimen kohdalta sopeutusohjelmasta poistettaisiin Marttilan koulun nopeutetun siirtämisen selvittäminen. Äänin 9-2 tämä meni nurin. Kaupunginjohtajan esitykselle äänensä antoivat Päivi Pelttari, Pertti Hakanen, Pentti Haapahuhta, Antti-Matti Mattila, Ashton Peasley, Pirjo Raunio, Mikko Rauva, Pirkko Niemi ja Pirjo Vuorinen. Jokisen lisäksi hänen esitystään kannatti Reino Sivonen.

Valtuuston käsiteltävänä asia on ensi maanantaina.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top