Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Nokialla poliisi pyytää vihjeitä tuhopoltoista

Uutiset

Tuore havainto on kahden nuorukaisen murtautuminen työväenopistoon.

Poliisi selvittää Nokialla useita tulipaloja, jotka on sytytetty tahallaan. Tapaukset ovat kesäkuun alkupuoliskolta.

Nokialla on palanut entinen autokorjaamo kahdesti Kullaanvuoressa, Lauttalan vanha puinen koulu, tallin seinä Souranderintiellä sekä Haavistontiellä postilaatikkorivistö ja sen lähellä asuntovaunun päällä ollut pressu.

Työväenopistoon Lauttalanmutkassa murtauduttiin lauantai-iltana. Kahden nuoren miehen oli nähty rikkoneen ikkunan ja menneen rakennukseen sisälle. Tekijät olivat poistuneet, kun todistaja oli tullut paikalle. Nuorukaiset poistuivat skootterilla. Toisella oli hihaton paita ja toisella punainen huppari. Vielä ei ole tiedossa, oliko kaksikon tarkoitus tulipalon sytyttäminen vai jokin muu.

Poliisi pyytää vihjeitä. Tiedot voi soittaa virka-aikana puhelinnumeroon 0295 445 888 tai milloin vain puhelinnumeroon 0800 90022. Sähköpostilla viestejä otetaan vastaan osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Poliisi selvittää rikoksia törkeinä vahingontekoina tai niiden yrityksinä ja vahingontekoina.

·

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top