Nokialla poliisi pyytää vihjeitä tuhopoltoista

Uutiset

Poliisi selvittää Nokialla useita tulipaloja, jotka on sytytetty tahallaan. Tapaukset ovat kesäkuun alkupuoliskolta.

Nokialla on palanut entinen autokorjaamo kahdesti Kullaanvuoressa, Lauttalan vanha puinen koulu, tallin seinä Souranderintiellä sekä Haavistontiellä postilaatikkorivistö ja sen lähellä asuntovaunun päällä ollut pressu.

Työväenopistoon Lauttalanmutkassa murtauduttiin lauantai-iltana. Kahden nuoren miehen oli nähty rikkoneen ikkunan ja menneen rakennukseen sisälle. Tekijät olivat poistuneet, kun todistaja oli tullut paikalle. Nuorukaiset poistuivat skootterilla. Toisella oli hihaton paita ja toisella punainen huppari. Vielä ei ole tiedossa, oliko kaksikon tarkoitus tulipalon sytyttäminen vai jokin muu.

Poliisi pyytää vihjeitä. Tiedot voi soittaa virka-aikana puhelinnumeroon 0295 445 888 tai milloin vain puhelinnumeroon 0800 90022. Sähköpostilla viestejä otetaan vastaan osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Poliisi selvittää rikoksia törkeinä vahingontekoina tai niiden yrityksinä ja vahingontekoina.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ADVERTISEMENT

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top